Feel the love


‘Feel the love’ zong iemand toen ze de kaart zag. En dat is precies wat ik iedereen toewens. Voelen waar je blij van wordt (en daar iets mee doen). Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Afgelopen jaar was ik daarin even de weg kwijt. Soms brengt je dat op leuke paden (zoals het organiseren van een straatfeest vol circusacts), maar soms is het ook fijn het gevoel te hebben dat je een pad kiest met volle overtuiging. Waar te beginnen? 

Voor mij was dat: stilstaan (best lastig) en me ontdoen van alles waar ik een half of dubbel gevoel bij had (ook best lastig).

Toen voelde ik de ruimte om te tekenen, een risoprint te laten maken (bucketlist!) en dat weer in beweging te zetten. Die mix van handwerk, grafisch ontwerp en motion design lijkt me een onuitputbare bron om mee verder te gaan. 

Wat staat er op jouw bucketlist? FEEL THE LOVE!


Ps: een risoprint heeft iets weg van zeefdruk en wordt gedrukt met sojainkt (ecologisch, om ook weer blij van te worden).

——